Цікаве

Ці кабачкові палички з’їдаються вмить: готуються без краплі олії в духовці, всі рідні в захваті!

Сьогодні готую дуже смачну закуску – хрусткі палички з кабачків у сирному паніруванні. Готуються кабачки в духовці без краплі олії. Впевнена цей рецепт сподобається багатьом. Просто, швидко і дуже смачно виходить.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.
  • сметана – 200 г (або 2 яйця)
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець
  • сир – 100 г
  • панірувальні сухарі – 100 г

Приготування:

Кабачки нарізаю брусочками завтовшки 1-1,5 см.

У сметану додаю подрібнений часник, сіль і чорний мелений перець. Усе перемішую.

На середній або дрібній тертці натираю сир (у мене голландський) і всипаю туди стільки ж панірувальних сухарів. Перемішую.

Тепер кожен брусочок занурюю в соус, а потім обвалюю в суміші з сиру і панірувальних сухарів. Надлишки струшую і укладаю на деко, застелене пергаментом.

Усе те саме проробляю з іншими кабачковими паличками. Замість сметани можна використовувати збиті яйця.

Вийде ціле деко кабачкових паличок, відправляю його в заздалегідь розігріту духовку до 180 – 200 градусів на 25-30 хвилин до золотистої рум’яної скоринки.

У підсумку виходять смачні, ніжні та соковиті кабачки з хрусткою сирною скоринкою зверху. І при цьому ми приготували кабачки без використання олії. Подавати краще зі сметанним соусом, як гарнір або як самостійну страву.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + fourteen =

Back to top button