Спорт

Шапаренко вважає несправедливою поразку Динамо від Зальцбурга

Шапаренко вважає несправедливою поразку Динамо від Зальцбурга

Фото: ФК Динамо Київ
Микола Шапаренко

Півзахисник київського клубу задоволений грою своїх партнерів у першому матчі проти австрійців.

Динамо билося проти Зальцбурга у першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів, і за дії гравців на полі не соромно. Про це після гри кваліфікації Ліги чемпіонів заявив півзахисник київського клубу Микола Шапаренко.

За словами футболіста, “біло-сині” мали забивати щонайменше один гол, адже створили багато моментів для взяття воріт.

“По такій грі ми заслужили на забитий м’яч вдома. Не знаю, з чим пов’язано те, що не вдалося це зробити – просто не реалізували свої моменти, а суперник – реалізував свої.

Гравці суперника дуже добре оборонялися. У нас було пару підходів до воріт, але захисники добре відбивалися, блокували наші спроби. Кілька ударів у нас таки було, але невдалих. Повторюся, ми не змогли реалізувати моменти, які у нас були. Будемо чекати на матч-відповідь та постараємося реабілітуватися

Головний тренер вказав нам на помилки, і ви бачили, що по перерві ми добре грали. Та стався нещасний випадок із пенальті. Це футбол, подібне трапляється. Хоча ми мали шанси відігратися, усе залежало від нас.

На мою думку, команда дуже гідно грала. Хорошим був початок першого тайму, ми могли забивати. Другий тайм теж вийшов непоганим. Цікава була гра, на жаль, ми поступилися. Я задоволений командою, гравцями, тим, що вони вийшли на поле не просто відбувати номер, а грали за емблему Динамо та віддавали усі сили, щоб здобути гідний результат”, – цитує Шапаренка сайт Динамо.

Нагадаємо, київське Динамо зазнало поразки у першому матчі плей-оф кваліфікації до основного раунду Ліги чемпіонів проти австрійського Зальцбурга.

Матч-відповідь між Динамо і Зальцбургом відбудеться у вівторок, 27 серпня, о 22:00 за київським часом.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − fifteen =

Back to top button