Цікаве

Три найкращі продукти, які можуть замінити антибіотики

Три найкращі продукти, які можуть замінити антибіотики

Зміст статті

Вчені виокремили три продукти, які наділені противірусними та антибіотичними властивостями. Вони допоможуть побороти недугу не гірше популярних таблеток. 

Хрін

Корінь має  ензим і гірчичну олію. Експерти рекомендують його розтерти, у результаті чого обидві речовини з’єднаються під впливом кисню та  утвориться алилізотиоціанат — природний антибіотик. Він успішно подолає бактерії  носоглотки і порожнини рота.

Рецепт настоянки 

Вам знадобиться  1 ст. ложки тертого хрону і 3 ст. л. меду. Завдяки цьому міксу  можна вилікувати трахеїт, бронхіт, хронічний кашель. Навіть можна усунути цистит, заливши  ложку тертого хрону  склянкою окропу і випиваючи по 200 мл такого чаю тричі на день.

Журавлина

Журавлина давно відома своїми  противірусними та антибіотичними властивостями. Ягода є також чудовим антиоксидантом. Морс з журавлини здатний очистити сечовий міхур і сечовивідні протоки від патогенних бактерій. Ягода стане у нагоді  при лікуванні простудних недуг завдяки бактерицидним властивостям.

Рецепт морсу 

Змішайте журавлину з цукром (3 до 1) і залийте 0,5 літрами теплої води.

Часник

Часник радять споживати із самого малечку, аби не підхопити вірусні інфекції. Він відмінно знищує бактерії і віруси, знижує тиск та запобігає тромбозам. Антиоксидантні властивості  рослини і можливість попереджати онкологічні захворювання роблять її диво-лікарем. Один зубчик часнику містить більше 400 корисних сполук.Часником лікують дифтерію, виразкову хворобу, туберкульоз та різні глистяні захворювання.

Back to top button