Цікаве

Топ-3 знаки Зодіака, які мають сильний імунітет

Кожен знак Зодіаку має природний захист, однак у кожного він проявляється по-різному. У деяких представників зодіакального кола здатність чинити опір хворобам знаходиться на більш високому рівні, ніж у інших.

1News пропонує дізнатися, у яких знаків Зодіаку найміцніший імунітет і найбільш розвинена стійкість до хвороб.

Овен

Овен, як вогненний знак Зодіаку, є досить стійким до небезпек, які насуваються на нього ззовні. Це ж стосується здоров’я і стійкості до хвороб. Їх організм немов відкидає небезпеку, і астрологи вважають, що це завдяки небесному тілу, яке захищає Овнів – Сонцю. У період епідемій вірусних захворювань вони загадковим чином є більш витривалими, а якщо Овен захворює – процес одужання проходить порівняно швидше.

Близнюки

Найсильніше здатність чинити опір хворобам простежується, на думку астрологів, у Близнюків. Вони дуже вразливі, але їх імунітет настільки старанно бореться з будь-якими вірусами та інфекціями, що в останніх не залишається шансів. Планета-покровитель – Меркурій відштовхує всі негативні фактори і наділяє Близнюків потужним захистом. Також Меркурій уособлює собою здатність до адаптації і легкого пристосування, що сприяє захисту організму і адаптивності імунної системи.

Лев

Лев завдяки потужному захисту Сонця здатний енергійно протистояти будь-яким зовнішнім небезпекам. Вони володіють міцним імунітетом від природи і якщо хворіють – недуга відступає швидко і протікає практично непомітно. Леви схильні до нервової напруги, однак якщо вони уникають стресових ситуацій – їх здоров’ю нічого не загрожує.

Джерело: Обозреватель

Back to top button