Цікаве

Сучасні методи діагностики: як швидко виявити хворобу

Одна з причин, чому західноєвропейська та ізраїльська медицина вважаються одними з найкращих у світі – точна діагностика та можливість виявляти хвороби на ранніх стадіях, коли лікування дає найкращі результати. В Україні новітні методи обстеження поки що доступні здебільшого у топових приватних клініках, таких як мережа Оксфорд Медікал. Саме там щодня діагностику за європейськими стандартами проходять сотні пацієнтів. До речі, можна дізнатись більше про їх відгуки на сайті zolochiv.net, а також на офіційній інтернет-сторінці клініки.

Чим особливі новітні діагностичні методи?

Головна відмінність сучасної медичної діагностики – комплексний підхід. Він передбачає поєднання лабораторних та апаратних методів обстеження. Перші дозволяють виявити патологічні зміни в організмі на клітинному рівні, другі – встановити локацію та характер патології.

Важливо, що в основі таких досліджень – найновіші наукові відкриття. Завдяки їм медична діагностика стала не тільки більш точною, але й безпечнішою для пацієнтів.

Якщо говорити про найбільш популярні методи обстеження, які застосовують у найкращих медзакладах, то це:

  • клініко-діагностичні – сучасні технології дозволяють виконувати декілька сотень аналізів, зокрема загальноклінічні, біохімічні, гематологічні, гормональні, онкомаркери, й швидко отримувати результати;
  • ультразвукові – новітні апарати з високою чіткістю візуалізують м’які тканини та внутрішні органи, максимально точно визначають стан тканин, локацію та характер змін у них;
  • комп’ютерна томографія – дозволяє обстежувати органи в режимі 3D, виявляти найменші патологічні зміни, що неможливо досягти іншими методами діагностики;
  • рентгенологічні – виконуються з застосування сучасних апаратів з мінімальним променевим навантаженням, з індивідуальними засобами захисту;
  • ендоскопічні – новітні ендоскопи допомагають виконувати гастроскопію, кольпоскопію, колоноскопію з мінімальним дискомфортом для пацієнта й отримувати інформативні високоточні результати.

В Україні таку діагностику можна пройти в клініках мережі Оксфорд Медікал. Усі обстеження проводять кваліфіковані лікарі з застосуванням новітнього обладнання. Якщо в ході огляду буде виявлено патологічні зміни, в клініці можна одразу отримати консультацію профільного фахівця і якісну медичну допомогу.

Як пройти діагностику в Оксфорд Медікал?

Клініки мережі працюють у більшості великих міст України. Тож пройти обстеження у медзакладі, де застосовують найновіші методи діагностики, можна в будь-якій області. Що зручно – записатися на прийом в Оксфорд Медікал можна телефоном чи онлайн. А тим, хто давно не проходив профілактичний медогляд, лікар клініки допоможе підібрати програму комплексного обстеження, відповідно до віку та стану здоров’я.

Обстеження організму – не та процедура, на якій варто економити. Якщо користуватися послугами медзакладів, де для діагностики застосовують застарілі малоінформативні методики, зберігається ризик, що серйозне захворювання не буде виявлене на ранній стадії. Наслідки цього – більш тривале й дороге лікування у майбутньому.

Back to top button