Цікаве

Смартфони для пенсіонерів – в соцмережах поширюються меми про Зеленського – 1News


Фото з відкритих джерел

Також людей насмішили варіанти майбутньої назви проєкту

Користувачів соціальних мереж насмішила ідея президента України Володимира Зеленського роздати смартфони пенсіонерам. Про це повідомив “Главком”.

Як зазначається, інтернет-користувачів також насмішили запропоновані президентом варіанти назви для проєкту: “Бабусяфон”, “єДідусь та єБабуся”, “єСмартфон”.

Сьогодні Володимир Зеленський заявив, що усі добровільно вакциновані громадяни України віком старше 60 років отримають по смартфону.

“Переваги цифрової держави мають бути доступні всім, незалежно від віку. Всі охоче вакциновані українці старше 60 років отримають безоплатний, якісний, сучасний смартфон і пільговий тариф. Це наша мрія! І це вже шлях до головної нашої мети – доступ до інтернету для всіх громадян України. Держава у смартфоні для всіх! Можливість впливати на процеси в державі для всіх! Це народовладдя у максимально широкій формі”, – наголосив глава держави.

1News за темою: Смартфони для вакцинованих пенсіонерів: Експерти розкритикували заяву Зеленського

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що запис на отримання смартфонів для вакцинованих від коронавірусу пенсіонерів розпочнеться у квітні 2022 року.

Наразі невідомо, коли видаватимуть гаджети, отримання смартфонів, залежить від виготовлення самих пристроїв.


Джерело

Back to top button