Цікаве

ШІ здатний вилікувати шкірні захворювання – вчені

ШІ здатний вилікувати шкірні захворювання - вчені

Фото: pixabay.com
ШІ здатний вилікувати шкірні захворювання – вчені

Данські розробники вигадали футуристичний ефективний метод діагностики та боротьби з прищами, екземою та псоріазом.

 
Штучний інтелект вилікував акне у жінки після двох років цього захворювання. Про це пише Express.
 
Зазначається, що 27-річна Рейчел із Нідерландів пройшла машинне навчання, яке допомогло їй подолати гормональні спалахи.
 
Відкриття належить данським ученим. Технологія називається NØIE – скрупульозний. Вона створена для вирішення проблем зі шкірою.
 
Суть методу полягає в тому, щоб персоналізувати засоби догляду за шкірою, за допомогою наукових даних.
 
Щоразу, коли хтось використовує своє індивідуальне рішення і дає нам відгук, він допомагає комусь іншому. З моменту запуску нашої моделі даних ми накопичили величезну кількість інформації, приблизно, від 80 000 осіб з різними типами та станами шкіри, і наразі 86 відсотків повідомляють про покращення стану шкіри завдяки використанню нашого рішення. Наша мета – сформувати велику спільноту людей з проблемами шкіри, які внаслідок власного покращення допомагають іншим знайти рішення, яке підходить для них”, – заявили вчені.
 
Алгоритм технології ґрунтується на мережевих ефектах. Тобто, чим більше відгуків користувачів він отримує, тим краще він рекомендує правильний догляд за шкірою для майбутніх користувачів.
 
“Щоразу, коли пацієнт отримує рішення, передбачене моделлю даних, його просять дати відгук про свій прогрес через 30 днів, незалежно від того, позитивний він чи негативний. Потім дані зворотного зв’язку включаються до моделі та вчать її ефективності лікування”, – додали розробники.
 
Вони також провели скринінг 2938 косметичних засобів, доступних без рецепта. З’ясувалося, що інгредієнти у 81% продуктів, що досліджуються, потенційно шкідливі для проблемної шкіри.
 
Фото: NØIE
Результат роботи ШІ
 
Нагадаємо, раніше штучний інтелект “воскресив” мертвих зірок. Він зістарив портрети світових знаменитостей і показав, як вони виглядали б зараз.
 
Розроблено систему ШІ для прогнозування руху океанських течій
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button