Цікаве

Що таке глютеопластика та які зараз тренди в пластичній хірургії

Українці дають фору американцям в гонитві за апетитними сідницями, рівними носами і пишним волоссям. Виявляється, пандемія COVID-19 і карантин “ввели моду” саме на три ці процедури. Які тренди краси і типи фігури, а також пластичні процедури популярні нині, як домогтися швидкої реабілітації після таких процедур і де їх вигідно проводити – розповів пластичний хірург Олександр Бебих, передає 1News.

Чому пластика сідниць і носа знову популярна в Україні?

Як за океаном, так і в Україні лідирує глютеопластика, тобто “нарощування” сідниць. Це можна пояснити модою на жіночі фігури з пишними формами, як у латиноамериканок.

В тренді сьогодні – разом з тонкою талією, красивим пресом і тонкими ногами мати опуклі сідниці і груди.

Однак похвалитися опуклостями попи і грудей, якщо фігура спортивна і худорлява, вдається не завжди. Тому щоб досягти стандартів краси, українки роблять глютеопластіку. Крім збільшення сідниць, (кількість таких операцій помітно зросла за час карантину), в топі як і раніше збільшення грудей, зміна форми носа і його розміру (ринопластика).

 

Чому збільшення сідниць стало особливо популярно під час пандемії? Справа в тому, що така процедура вимагає реабілітації не менш двох місяців, а то і більше. Після операції не можна сидіти, а допускається тільки стояти або лежати, також не можна навантажуватися. Тому локдаун, коли основна маса людей працювала з дому або пішла у відпустку, створив ідеальні умови для відновлення після пластичних маніпуляцій.

 

Жінки найчастіше збільшують груди, але зараз почали і сідниці

Олександр Бебіх зазначає, що в період карантину багато українців і українок взагалі вперше зважилися підправити щось у своїй зовнішності. І не тільки тому, що приховати сліди і дочекатися реабілітації після ринопластики під маскою спокійніше. А тому, що з’явився час і більш зручні умови для реабілітації.

Наскільки складний процес збільшення сідниць і як уникнути ускладнень?

Найчастіше збільшити сідниці хочуть худенькі жінки і дівчата, в яких немає зайвих жирових відкладень. Якщо у жінки є зайві кілограми, зробити сідниці більш округлими можна за допомогою її власного жиру, тобто проводиться ліпофілінг. Хірурги роблять ліпосакцію, скульптурування, і цей жир потім вводять в сідниці. Тоді процес реабілітації проходить легше і швидше, можна сідати вже через 5 днів після операції.

 

При якісної глютеопластиці все виглядає природно

Але глютеопластика не тільки технічно складна маніпуляція, яку потрібно довіряти тільки досвідченим хірургам, а й дорога. І в Україні, і за кордоном вставити імплантати в сідниці коштує не менше ніж 6 тисяч доларів, оскільки важливий як досвід хірурга, так і використання новітнього обладнання. Тоді імплантати не вирізняються, все видається природним, і хірургічне втручання ніхто не помітить.

Також не менш популярна процедура з пересадки волосся, і за пишними локонами народ нині активно літає до Туреччини.

Там можна отримати красиву чуприну за 3-4 тисячі доларів (у США це коштує близько 30-40 тисяч), причому це вартість разом з авіаперельотом. Тож Туреччина щодо медичного туризму нині стала другим Ізраїлем.

Які ще напрямки в пластичної хірургії у тренді?

Крім пластики сідниць, корекції носа і пересадки волосся, також популярна блефаропластика (корекція повік і мішків під або над очима). Також Олександр Бебих прогнозує попит на ліпосакцію і скульптурування (тобто формування потрібних параметрів тіла) – ця процедура вже “наступає на п’яти” іншим.

Джерело: Сьогодні

Back to top button