Цікаве

Що категорично не варто робити в літаку: поради стюардеси

Деколи люди, подорожуючи літаками, заради свого комфорту дозволяють собі не носити взуття під час польоту. Вони можуть ходити босими по салону, в туалет або просто сидіти на місці. Однак, за словами стюардеси Рейвен Джонсон, така “зручна” звичка може призвести до плачевних наслідків.

Вирушаючи в туалет босоніж, людина може легко підхопити захворювання або грибкові інфекції, пише 1News. Крім того, за словами Рейвен, це “просто негігієнічно”.

Бортпровідницю підтримала ортопед Ебоні Вінсет, заявивши, що “босі мандрівники” збирають по салону небезпечні бактерії, які незабаром розносять у автомобілі, будинки чи просто в готельні номери.

“Ви можете підхопити грибок, не кажучи вже про мільйони мікробів і бактерій. Це становить небезпеку для інших людей”, – сказала Вінсет.

Шкідлива звичка пасажирів – ходити салоном літака босоніж.

 

Рейвен зазначила, що, незважаючи на те, що літаки стали чистити частіше, це не означає, що пересуватися салоном без взуття, тим більше в туалет, допустимо.

Один із бортпровідників написав: “Я клянуся вам, що у 9 випадках із 10 рідина на підлозі в літаку – це не вода”. За його словами, туалети чистяться переважно наприкінці маршруту.

Шкідлива звичка пасажирів – ходити салоном літака босоніж.

“Уявіть, наскільки “прекрасні” туалетні кабінки наприкінці 12-годинного польоту, коли ними скористалися неодноразово 200 людей”, – заявив бортпровідник.

Інший стюард зазначив, що ходити босоніж небезпечно, бо це може стати загрозою для пасажира у разі авіакатастрофи.

Шкідлива звичка пасажирів – ходити салоном літака босоніж.

“Під час аварійної ситуації всілякі уламки блокуватимуть шлях до виходу. Якщо ноги не прикриті належним чином, то буде важко дістатися в безпечне місце”, – сказав Тоні Куна.

Джерело: The Sun

Back to top button