Цікаве

Samsung створила «протиударний» гнучкий дисплей

Новий дисплей буде використовуватися в смартфонах, приладових панелях автомобілів, мобільних пристроях для військових, планшетних і портативних ігрових консолях

Компанія Samsung оголосила, що вона створила «протиударний» гнучкий дисплей, який вже отримав сертифікат від офіційної випробувальної лабораторії Міністерства праці США. Про це повідомляє 1NEWS.

 

Сертифікацію провела створена ще в 1984 році лабораторія Underwriters Laboratories (UL), яка допомагає іншим компаніям перевірити безпеку своїх продуктів і їх відповідність різним стандартизованим вимогам.

У Samsung Display заявляють, що їхня нова панель витримує падіння з висоти 1,8 метра (більше, ніж потрібно за американським військовим стандартом). Після цього вона залишається практично неушкодженою і продовжує функціонувати. В основі панелі лежить гнучка OLED-матриця з посиленою підкладкою. Фахівці UL підтвердили, що панель залишається працездатною при температурах в діапазоні від -32 ° С до +71 ° С.

Samsung каже, що новий дисплей буде використовуватися в смартфонах, приладових панелях автомобілів, мобільних пристроях для військових, планшетних і портативних ігрових консолях.

Джерело: Укрінформ

Back to top button