Цікаве

Приготувала тісто для млинців, а після випічки воно виявилося заварним: рецепт, який мене здивував

Ділюсь рецептом швидкого і дуже смачного десерту. Готую дуже просто, а виходить красиво і смачно. Спробуйте, усім сподобається на 100% !!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Яйця – 4 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль – щіпка
  • Борошно – 180 гр.
  • Молоко – 400 мл.
  • Вершкове масло – 30 гр.

Крем:

  • Вершковий сир – 350 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл.
  • Ягоди будь-які (у мене вишні у власному соці, або можна взяти тертий шоколад)

Приготування:

Тісто:

До яєць додаю щіпку солі і цукор, перемішую. Вливаю половину молока та перемішую.

Додаю борошно та перемішую до однорідності, щоб не було грудочок.

Тепер доливаю молоко, що залишилось і розтоплене вершкове масло, перемішую до однорідності.

У форму 43 на 33 см. кладу пергамент і виливаю рідке тісто.

Випікаю у розігрітій духовці до 190 градусів 25 хвилин. Після випікання охолоджую 10 хвилин і перевертаю тісто на інший бік. Залишаю повністю охолонути.

Крем:

До холодного вершково сиру додаю цукрову пудру та вершки. Замішую міксером до консистенції крему.

На охолоджене тісто викладаю увесь крем, поверх кладу вишні.

Акуратно закручую рулет.

Розрізаю навпіл і посипаю цукровою пудрою. Чудова випічка до чаю!

No Newer Articles

Back to top button