Цікаве

Прості лайфхаки від експертів, які допоможуть надати об’єму довгому волоссю

Нерідко можна зустріти поради, що для хорошого обсягу краще пожертвувати довжиною волосся. Однак існують прості лайфхаки, які допоможуть надати об’єму зачісці і без стрижки. Про них розповіли експерти.

Використовуйте професійні шампуні

Важливо звертати увагу на шампуні, якими ви користуєтеся. Краще вибирати засоби з професійних доглядових лінійок, які призначені спеціально для того, щоб надавати об’єм волоссю.

Не наносьте кондиціонер на коріння

Пишність волосся залежить і від того, як наносити кондиціонер. Краще використовувати його тільки для кінчиків волосся. Якщо ж засіб потрапить на прикореневу зону, волосся почне швидше забруднюватися, а значить, обсягу не буде.

Сушіть волосся вниз головою

Найпростіший прийом для надання обсягу волоссю — сушка вниз головою. Потрібно просто опустити голову вниз і направити тепле повітря з фена на корені.

Зробіть бічний проділ

Цей прийом підходить як для прямого і важкого, так і для тонкого волосся. Приблизно так само працює проділ у вигляді різних вигинів.

Зробіть високий пучок на ніч

Зав’яжіть на ніч волосся в високий хвостик і закрутіть його в пучок. Він не буде заважати спати, зате вранці зачіска буде досить пишною.

Зробіть начісування біля коріння

Для класичного начісування знадобиться гребінець з дрібними зубами і невелика кількість лаку. Щоб поверхня зачіски була гладкою, попередньо слід відокремити кілька широких пасом, які будуть прикривати начісування. Роблять його в напрямку зворотному росту волосся. При цьому сильно старатися не потрібно, так як потім волосся буде важко розчесати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 4 =

Back to top button