Цікаве

Помер брат соліста культового гурту Backstreet Boys Аарон Картер

Помер брат соліста культового гурту Backstreet Boys Аарон Картер

Аарон Картер

Артист розпочав свою кар’єру в дитинстві з участі у кількох турах та концертах Backstreet Boys. Наприкінці 90-х і на початку 2000-х він продав мільйони копій своїх чотирьох альбомів.

У віці 34 років у Ланкастері помер американський музикант, молодший брат соліста культового гурту Backstreet Boys Аарон Картер. Про це повідомляє Hollywood Reporter.

Відомо, що його знайшли мертвим у ванній кімнаті, але причина смерті невідома. Втім, останні роки він боровся з наркотичною залежністю та постійно лежав у реабілітаційних центрах.

Востаннє він потрапив до реабілітаційного центру у 2017 році після арешту за підозрою у керуванні у нетверезому стані та звинуваченні у вживанні марихуани.

“З великим жалем підтверджую, що Аарон Картер знайдений мертвим у його будинку в Палмдейлі в Каліфорнії. Сім’я була повідомлена, і вона вилетить у Лос-Анджелес. Аарон дуже багато працював до кінця свого життя, щоб одужати, щоб бути добрим батьком і спокутувати своє провину зі своєю сім’єю”, – кажуть представники музиканта.

Раніше повідомлялося, що у віці 87 років помер один із засновників рок-н-ролу Джеррі Лі Льюїс.

Помер відомий голлівудський актор Рей Ліотта


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button