Цікаве

Особливості нового випуску The Money Men Megaways від Pragmatic Play

Сюжети про розкішне життя багатіїв з Нью-Йорка та Лос-Анджелеса з’являлися у різних фільмах, серіалах і навіть іграх. Цього разу, студія Прагматік Плей вирішила втілити цю витівку в слоті. Так, The Money Men Megaways, що вийшов 26 жовтня 2023 року, включає трьох автентичних персонажів з гангстерських верхів великого американського міста, а також каскадну механіку та привабливі функції.

Що стосується математики, азартна гра має високу дисперсію та мінливі показники віддачі, від 93.92 до 96.20%. Сітка включає 6 барабанів, де може з’являтися до 7 символів в ряд. Це дає можливість скористатися 117649 способами виграшу і досягти максимальної виплати в х10 000 до ставки. А запустити консоль у безкоштовному режимі допоможе проєкт VIP casino, де міститься великий асортимент ігор від провідних гемблінгових студій.

Базовий рівень та формування виплат

У момент завантаження автомата, користувачі відразу побачать символи із заявленої теми: гангстерів, шикарну атмосферу та гроші. А, після внесення ставки, від 0.20 до 100 кредитів, з’явиться барвистий вигляд, що нагадує Гарлем або Беверлі-Хіллз. При цьому, на ігровому полі доведеться збирати від 3 до 6 значень у кластері:

  • Типові гральні карти від J до A у вигляді графіті, х0.1 – х0.6;
  • Золотий годинник та Ігрові фішки з максимальним множником х0.75;
  • Синя кепка, х0.25 – х1;
  • Автомобіль з найбільшим коефіцієнтом х2;
  • Магнітола з 1990-х, х0.5 – х3;
  • Золотий ланцюг з кулоном “Долар”, х0.5 – х5 за 2 – 6 символів;
  • Вайлди, що спрацьовують на всіх барабанах, окрім першого, змінюють стандартні іконки та можуть запустити випадковий модифікатор фріспінів.

Попутно, для збільшення шансів на запуск диких модифікаторів можна активувати ставку Анте. Вона збільшується на 50% і трохи збільшує повернення (96.30%). Також, доступна опція купівлі “вільних” раундів за х100 від ставки. Що стосується сумісності, механіка Мегавейс відмінно працює на будь-яких пристроях, включаючи смартфони та планшети.

Трохи про рандомні модифікатори та безкоштовні обертання

Під час появи Вайлда на різних котушках слота, є шанс запустити один з трьох випадкових модифікаторів. Насамперед це додавання нових Диких значень на 2-5 барабанах, якщо активація припала на 2 котушку. Далі, можуть спливти Таємничі значення, які перетворюються на єдиний символ виплати (з’являються на 5 барабані). А, модифікатор з 3-4 котушки запускає функцію фріспінів.

З приводу безкоштовних раундів, спочатку гравцю присуджується 10 фріспінів. Під час них також спрацьовуватимуть дикі модифікатори. А, при отриманні Вайлдів на 3-4 котушках, гравець отримає +2 безкоштовні спіни. Також, у процесі бонусних обертань відбувається випадкове зростання множника від х1 до х3, а його остаточне значення додається до загального виграшу. При цьому, варто знати, що безкоштовні раунди в середньому активуються один раз на 406 звичайних спінів.

Back to top button