Цікаве

Названо продукти, які запускають процеси спалювання жиру

Під час дієт або тимчасового обмеження кількості калорій, варто додавати такі продукти в раціон, щоб прискорити позбавлення від жиру, пише 1NEWS з посиланням на newsyou.info.

Дєтолог Людмила Бабич пояснила, що ряд продуктів, завдяки особливим компонентам, можуть впливати на засвоєння жиру і навіть запускати процеси його спалювання.

Вважається, що найкраще з цим завданням справляються грейпфрути, ананаси, кориця, гірчиця, хрін і імбир.

«Практично всі овочі і зелень мають такий ефект, тільки в різній мірі. Тому вибираючи рослинну їжу з мінімальною термообробкою, а краще і зовсім в свіжому вигляді, ви точно не прогадаєте. Дуже корисні найпростіші овочі і коренеплоди, які звичні для всіх українців і доступні. Наприклад, капуста — вона сприяє швидкому спалюванню вже відкладених жирів, а також чистить організм від токсинів », — розповіла лікар.

Позбавитися токсинів завдяки наявності в складі особливих рослинних волокон доможуть рис та бобові. Тим, хто любить гострі страви, варто частіше використовувати при приготуванні страв перець чилі — він прискорює обмін речовин в організмі, за рахунок цього зайва вага йде швидше.

Найкорисніший теплий напій, який також сприяє позбавленню від підшкірного жиру, — зелений чай.

Back to top button