Цікаве

Нардеп прийшов до Верховної Ради в годиннику за півмільйона

Народний депутат від групи «За майбутнє» Ігор Молоток 2 липня прийшов до Верховної Ради в годиннику вартістю півмільйона гривень. Це зміг зафіксувати кореспондент 1News.

Так, Молоток носить годинник Bovet серії Sportster. Вартість годиннику складає близько 18 тисяч доларів.

Годинник внесений у декларацію нардепа, який зазначає, що його вартість дійсно складає майже 500 000 гривень.

Цікаво, що колеги з інших ЗМІ вже фотографували Молотка в цьому годиннику у лютому 2021 року. Щоправда, тоді він обрав для нього темний ремінець. А ось 2 липня Молоток прийшов на засідання Верховної Ради у годиннику з ремінцем небесно-блакитного кольору.

Молоток – народний депутат з Сумської області. Починав трудовий шлях із Шосткінського заводу «Зірка», яким, судячи із повідомлень ЗМІ, зараз володіє.

Також повідомляється, що він володіє регіональними ЗМІ у Сумах, зокрема, телеканалом СТС.

У травні 2020 року Молоток задекларував подарунок від мами у вигляді частки корпоративних прав у ТОВ «ВАНТ ЛТД». До свого обрання депутатом Верховної Ради України у 2012 році Ігор Молоток працював генеральним директором ТОВ «ВАНТ ЛТД».

Згідно з декларацією, родина депутата Молотка володіє значними сумами грошей у готівці. У самого нардепа є 300 000 доларів, 110 000 євро та 300 000 гривень. У його дружини Алли – 94 000 доларів, 43 000 євро та 75 000 гривень.

Back to top button