Цікаве

Депутат Тищенко знову нагрубив журналістам (відео)

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко відмовився відповідати за питання журналістки, яка спитала у нього, хто призначений на посаду міністра охорони здоров’я.

Журналістка Радіо «Свобода» запропонувала Тищенку і його колезі Артему Культенку пройти невеликий тест на знання міністрів, за призначення яких вони голосували.

«Дівчино, ви сьогодні це питання задавали 50 разів усім моїм колегам. Для чого ви це робите, яка ваша ціль?» – спитав Культенко.

Журналіст пояснила, що багато людей закидають «Слузі народу», що вони голосують, але не читають, за що саме віддають голоси. А оскільки нардепи нещодавно призначали новий уряд, то мали б знати, кого вони підтримали.

На це Тищенко набрав стакан води і сказав: «Попийте водички, вам корисно».

Культенко додав, що «з радістю давав би коментарі журналістам», але не розуміє, навіщо йому ставлять такі питання.

Нардепи запевняли, що читають закони, тому журналіст сказала, що хоче це перевірити.

На це Тищенко відповів, що якби питання було поставлене саме так, то він би відповів. До того ж, за його словами, журналістка не представилась.

«А хто ви така, щоб мене перевіряти? Ну хто ви? Мій батько? чи дружина? Хто ви, щоб перевіряти?», – сказав Тищенко.

Журналістка зазначила, що вона представник ЗМІ, і що завдання ЗМІ контролювати владу.

Раніше Микола Тищенко не зміг дати чітку відповідь на запитання журналістки Радіо «Свобода», що сталося 29 серпня 2014 року, коли вшановують пам’ять загиблих захисників України.

«Це навіть питання не до мене … Ми всі пам’ятаємо, і тому сьогодні ми тут», – відповів Тищенко.

«Мені що, два роки? Я більше до вас не підійду. Мені ж не два роки. Ви задаєте такі питання, як дворічному хлопчику. Це перший і останній раз, коли я з вами спілкуюся», – сказав Тищенко.

Згодом після розмови депутат знову підійшов до журналістки і сказав, що в цей день стався Іловайський котел.

Додамо, що кореспондент 1News підловив Миколу Тищенка на граматичних помилках. Так, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков підписаний у його телефоні, як «Розумков», а його повідомлення окрім помилок складаються з міксу української та російської мов.

Back to top button