Цікаве

Модні правила, які допоможуть вам завжди виглядати бездоганно

Бути стильною і сліпо наслідувати тренди – це часто взаємовиключні поняття, упевнені експерти. Можна скупити весь модний одяг сезону, але так і не навчитися його правильно носити.

Проте, як зазначають стилісти, почуття моди та смак можна розвивати. Допоможуть у цьому прості правила, зібрані рекомендації повідомляє 1News.

За допомогою цих семи порад ви виглядатимете круто в будь-якій ситуації, а також навчитеся складати актуальні образи, які будуть підходити особисто вам.

  • Класика не має бути нудною

Класичні предмети гардеробу (як штани, піджаки, костюми, строгі сукні та ін.) часто вибирають ділові жінки й носять їх на повсякденній основі. Для любительок інших стилів класика може стати експериментом, причому необов’язково складати ділові та строгі луки з ніг до голови.

Змішування стилів зараз вважається модним. Наприклад, під класичну сукню можна взути грубі черевики в стилі мілітарі, а класичний жакет надягати поверх романтичних легких блуз. Головне, щоб у такому одязі вам було комфортно.

Яскрава сумочка стала акцентною для образу з класичним сірим пальто та брюками
  • Чоловіче та жіноче

У трендах, як і раніше, тримаються оверсайз, маскулінний та андрогенний стилі. “Чоловічий” одяг можна сміливо використовувати і жінкам – навіть у прямому сенсі.

Наприклад, стилісти Cosmo радять позичити у свого хлопця деякі універсальні речі – як футболки, жилети від костюмів та ін. – і обіграти їх жіночними деталями, щоб досягти більшого контрасту.

Образ із маскулінними деталями
  • Щоб одягатися яскраво, привід не потрібен

Мати базову капсулу – дуже добре, але краще навчитися розбавляти її яскравими акцентами або вводити в образи сміливі та незвичні речі. Стилісти впевнені, що для того, щоб одягатися ненудно, не потрібна якась спеціальна причина.

“Щоб трохи приглушити яскравість, доповнюєте вбрання нейтральним кольором, і тоді образ буде досить спокійним для буднів”, – зазначили експерти.

Яскравий образ із базовим пальто
  • Стиль у дрібницях

Якщо підібрати правильні аксесуари, лук буде виглядати завершеним та особливо стильним. Окрім того, навіть один і той самий одяг може виглядати по-різному залежно від деталей.

Дизайнери не раз говорили про те, що дешевизну образу видають “дешеві” на вигляд аксесуари та дрібниці, тому в жодному разі не варто їх недооцінювати. І навпаки – навіть простий комплект можна зробити цікавим, доповнивши його “маленькими” трендами.

Шапка, сумочка і рукавиці роблять лук цікавим
  • Вивчіть себе

Стилісти дають багато порад про те, що актуально, а що вже настав час викинути з шафи. Однак багато хто постійно акцентує увагу на тому, що найцікавіше в моді – це її персональний прояв. Тому, вибираючи одяг, не дивіться на інших, а навчіться слухати себе.

Як вказали в Cosmo, постійно повторюючи за зірками чи модними блогерами, ми ризикуємо стати однаковими.

Стиль кежуал підходить любителькам комфорту.
  • Образ робить яскравим не лише колір

Виглядати стильно та привабливо можна й у сірому костюмі. Головне зібрати весь образ докупи, не боятися використовувати речі незвичного крою або фактурні акценти.

Простота не є вадою – не дарма мінімалізм тримається в трендах уже не один сезон поспіль.

Образ із денімом "стандартного" кольору розбавляють цікаві кеди та окуляри, а також те, що це – незвичайний за фасоном комбінезон.
  • Свобода і впевненість

Навіть наймодніший ансамбль не додасть вам впевненості, якщо ви почуватиметеся некомфортно, безглуздо або ніяково.

Стилісти не рекомендують купувати будь-які гарячі хіти чи навіть базові речі, якщо вам неприємно їх носити. Отже, потрібно знайти заміну й вибрати одяг, що підходить особисто для вас.

Стильними можуть бути не лише тренди, а й речі, які виражають вашу індивідуальність
Джерело: Cosmo
Back to top button