Цікаве

Мода поза часом: стилістка назвала речі, які завжди актуальні

Стилістка і блогерка Катерина Полякова показала модницям безпрограшні варіанти образів, які можна носити поза модою і часом. Серед них костюми в чоловічому стилі, класичний тренч, шкіра, денім та інше.

Стилістка навела приклад принцеси Діани, Жаклін Кеннеді, Джулії Робертс та інших ікон стилю минулого століття і порівняла їхні образи із сучасними, розповідає 1News.

  • 1998 рік/сьогодні

Класичне синє пальто на принцесі Діані в 1998 році. Такий варіант аутфіту залишається актуальним і нині.

Класичне синє пальто.
  • 1930-і/сьогодні

Костюм у чоловічому стилі, як на Марлен Дітріх, актуальний і сьогодні. Костюм вільного крою, що нагадує чоловічий, – основа гардероба в будь-яку пору року.

Костюм у чоловічому стилі.
  • 1960-і/сьогодні

Твідовий жакет був трендовим у 60-і і залишається таким зараз. Такий жакет чудово поєднується як із джинсами, так і з класичною спідницею.

Твідовий жакет.
  • 1960-і/сьогодні

Класичний тренч був у моді ще 60 років тому. Його носили молоді люди творчих спеціальностей, політичні активісти і знаменитості. Серед них була і актриса Одрі Гепберн. Це практична річ на осінь.

Класичний тренч.
  • 1970-і/сьогодні

Структуроване пальто зазвичай тримає форму і має чітку лінію плеча. Функціональна річ, що поєднується з різними образами.

Структуроване пальто.
  • 1999 рік/сьогодні

Шкіра і денім – актуальний на сьогодні образ. Шкіряна куртка чудово поєднувалася з джинсами у 90-і і тепер не втрачає своїх позицій.

Шкіра і денім.

“Майте на увазі, 90-і і нульові зараз дуже популярні. Тому активно беремо ідеї звідти”, – підсумувала стилістка.

Джерело: стилістка і блогерка Катерина Полякова на особистій сторінці в Instagram

Back to top button