Цікаве

Магнітні бурі в грудні 2020 року: прогноз на місяць

Грудень 2020 року розпочинається серйозними геомагнітними коливаннями, тож тенденція листопада продовжиться і на початку зими. Сонце в грудні піднесе декілька не дуже приємних сюрпризів. Найсильніша магнітна буря припадає саме на День святого Миколая, 19 грудня. Також на Новий рік-2021 буде неспокійна геомагнітна обстановка, розповідає 1News.

Коли очікуються магнітні бурі в грудні

Коли в грудні 2020 року очікується прояв сонячної активності і серйозні магнітні бурі? Читайте прогноз геомагнітних коливань на грудень.

Знаючи прогноз активності Сонця, метеозалежні люди зможуть у певній мірі захиститися від негативного впливу магнітних бур і бути готовими до можливого погіршення самопочуття в період геомагнітних збурень. Майте на увазі, що сонце мінливе, і прогноз магнітних бур може змінюватися.

Прогноз магнітних бур на грудень 2020 року

Незначні магнітні коливання в грудні можливі 21, 21, 23, 30, 31 числа.

Магнітні бурі в грудні очікуються 1, 2, 18, 19, 20 числа. При цьому пік сонячної активності припадає на 19 грудня. Прогнозується, що в цей день магнітна буря може досягти рівня G2.

Як захистити себе від впливу магнітних бур

В період сильних магнітних бур навіть у здорової людини може розболітися голова, з’явитися втома і нездужання, а також безпричинно виникнути занепокоєння, погіршитися настрій. Тим більше люди, залежні від перепадів космічної погоди, більш чітко відчувають на собі навіть незначні сплески сонячної активності.

Для того щоб уникнути негативного впливу Сонця в період магнітних бур, не варто навантажувати себе надмірною фізичною роботою, слід більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також підтримувати правильний раціон харчування і дотримуватися питного режиму.

Джерело: Сьогодні

One Comment

  1. эй! вы когда перепечатываете инфу с других сайтов, хоть глаза разувайте, чтоле! зачем два раза 21 число написали??

Back to top button