Цікаве

Курячі серця в особливому соусі: смачний рецепт

Курячі серця в особливому соусі: смачний рецепт

Смачна страва із субпродукту у вершково-гірчичному соусі.

Якщо ти не любиш курячі серця, то просто не вмієш їх готувати. Крім того, що ця страва може бути дуже смачною, курячі серця корисні для людей з низьким гемоглобіном та анемією. Як смачно приготувати курячі серця у вершково-гірчичному соусі, знає tochka.net, щоб розповісти тобі.

Користь курячих сердець

Ти здивуєшся, як багато корисних речовин містять курячі серця:

  • вітаміни групи В — покращують зір, обмін речовин, зміцнюють пам’ять;
  • вітамін А — зміцнює імунітет;
  • фосфор — зміцнює кістки;
  • мідь — сприяє гарному вигляду волосся;
  • залізо — підвищує рівень гемоглобіну;
  • калій — нормалізує тиск та роботу серця;
  • амінокислоти.

Курячі серця в вершково-гірчичному соусі

Інгредієнти:

  • 500 г сердець курячих
  • 1 цибулина
  • 500 мл вершків 20%-ної жирності
  • 30 г гірчиці столової
  • 30 г пармезану (можеш замінити будь-яким твердим сиром)
  • 30 мл олії
  • сіль, перець — за смаком

Приготування:

Промий серця і відкинь на друшляк. Обріж жир, клапани та жилки. Розріж навпіл, щоб промити їх усередині.

На пательні розігрій олію, виклади серця і смаж 25 хвилин. Після цього часу посоли і поперчи.

Цибулю дрібно поріж і обсмаж разом із сердечками ще 10 хвилин. Постійно помішуй, щоб не пригоріло.

Змішай вершки і гірчицю і додай до сердець. Доведи до кипіння, а потім накрий кришкою і томи на повільному вогні 10 хвилин.

На завершення додай натертий сир і потім ще хвилину тушкуй страву, щоб сир розплавився.

Back to top button