Цікаве

Кардіологом названо один із найпростіших способів покращити здоров’я серця

Кардіологом названо один із найпростіших способів покращити здоров’я серця

У числі способів, що допомагають поліпшити здоров’я серця і запобігти його захворюванням, включаючи інфаркт, одним з найпростіших і найприємніших лікарем називається сон.

В інтерв’ю кардіолога були названі способи, що допомагають уникнути проблем із серцем та покращити стан найважливішого органу тіла. Говорячи про те, чому профілактика серцевих захворювань вкрай важлива, лікар зауважила: «майже 50 відсотків людей раптово помирають від серцевого нападу без попередніх симптомів».

Одним із найпростіших способів покращити здоров’я серця, названих кардіологом, є сон. Доктор рекомендує з цією метою дотримуватися гігієни сну. Експерт пояснила: вкладання в ліжко та пробудження мають відбуватися в один час, у спальні має бути темно та тихо.

«Згідно з даними досліджень, люди, які регулярно не висипаються, схильні до ризику розвитку ожиріння, серцево-судинних недуг, гіпертонії, діабету та депресії. Найкращою профілактикою цих захворювань є сон», – сказала лікар.

Іншим ефективним та доступним способом захистити себе від серцевих проблем є зменшення стресу – цього дозволяють досягти спорт, піші прогулянки на природі.

Check Also
Close
Back to top button