Цікаве

Кардіолог розповіла, чим варена картопля шкідлива для організму

Кардіолог розповіла, чим варена картопля шкідлива для організму

Кардіолог розповіла, чим варена картопля шкідлива для організму. Виявляється, що ця страва може бути дуже небезпечною.

Лікар не відносить картоплю до переліку рекомендованих овочів через те, що вона містить велику кількість простих вуглеводів. Одна варена картоплина містить столову ложку цукру.

Кореневич заявила:

Чотири варені картоплини містять денну норму цукру. Якщо ми перевищуємо цю норму, то починаємо дуже сильно шкодити своєму здоров’ю

За її словами, якщо людина з’їла чотири картоплини, то їй вже не варто додавати в чай ​​цукор та їсти хліб. Лікар вважає, що картопля — це серйозний удар по організму.

Кардіолог повідомила, що картопля не є продуктом для щоденного вживання. Її необхідно вживати якомога рідше.

Кореневич поділилася:

Для мене картопля — святкова страва. Наприклад, картопля смажена на салі з цибулею та кропом

One Comment

  1. Це не кардіолог а просто ДНО!!!
    Картопля містить удвічі більше КАЛІЮ ніж м’ясо, а калію серцю бракує надзвичайно.
    Крім того, калію у всіх інших овочах удвічі-утричі менше!!!
    То нафіга це непрофесійне жеботіння?
    Тепер найсміховинніше – про цукор у картоплі!
    Цукру у картоплі 0.0!
    Напевне цей недо-діетолог вважає цукром крохмаль !!!
    На жаль, а може на щастя, гуральня у шлунку майже не зустрічається!!!

    Також, картопля містить заліза лише вдвічі менше ніж ніж свинина-баранина!!!
    Волоконня картоплі надвичайно корисне для кишково-шлункового тракту…
    etc.
    Жарена картопля – при порушенні режиму жарення то діоксини, бензапірен.

    Тому, Картоплю потрібно ЇСТИ ЩОДЕННО і майже виключно вареною!!!

Back to top button