Цікаве

Ектор Хіменес-Браво показався у дуже дивних джинсових шортах

Ектор Хіменес-Браво показався у дуже дивних джинсових шортах

Крім того, що Ектор завжди славився своїми неперевершеними кулінарними здібностями, він ще й досить добре розбирається у стилі. Адже чоловік завжди виглядає модно та цікаво. Його одяг завжди яскравий і має свою особливу родзинку. Його стиль більш класичний, саме тому Ектора буває досить незвично бачити у футболках або у якомусь спортивному одязі. Але це теж частина його образу.

На “МастерШеф” ми звикли бачити головного суддю у костюмах, які завжди з кожним разом ніби стають все краще й краще. Вбрання Ектора унікальні й завжди можуть передати його особистість та настрій.

Загалом чоловіча мода – це якийсь інший вимір, адже модельєри та дизайнери виробляють нові стандарти моди, яка постійно змінюється та стає більш вільною, оскільки зараз майже все є універсальним, тобто, оверсайз. А ось класика відходить потроху на другий план. Проте сорочки, класичні брюки та піджаки ніколи не вийдуть з моди та завжди будуть цікавити чоловіків.

Так, наприклад, Ектор слідкує за новими тенденціями і є великим прихильником модного і стильного одягу. Щоправда, іноді у нього бувають дивні вбрання. Адже він сфотографувався у ліфті в дуже дивному вбранні. Хіменес-Браво одягнув майку сірого кольору і дуже дивні джинсові короткі шорти, які більше нагадують жіночі.

По-перше, вони дуже короткі, по-друге, вони мають більш жіночну форму, хоча це шорти, які й мають бути однаковими, як жіночі, так і чоловічі. Тож, стиль шеф-кухаря країни іноді також буває незрозумілим і доволі нестандартним на вигляд.

Back to top button