Цікаве

Експерти назвали речі, які не рекомендується робити зі смартфонами

Експерти назвали кілька речей, які не можна робити зі смартфонами. При невиконанні рекомендацій здоров’я їх власників може значно погіршитися, відзначають фахівці.

Корисною порадою є необхідність відключити месенджер соціальних мереж, а будь-яку кореспонденцію фільтрувати для заощадження часу. Не можна робити екран занадто яскравим, так як це шкідливо для очей. Брати в руки смартфон необхідно лише для виконання конкретних завдань.

Носити девайс в руці, не розлучаючись з ним ні на роботі, ні вдома, шкідливо. Гаджет потрібно зберігати в чохлі, а при необхідності перевести його в безшумний режим.

Не варто тримати апарат в спальні, так як це провокує його господаря скористатися ним перед сном. Людина в результаті не може виспатися, при цьому погіршується її самопочуття на наступний ранок. Нічна зарядка акумулятора повинна відбуватися в іншій кімнаті, заявляють експерти. Треба також купити звичайний будильник замість того, щоб активувати спеціальний додаток.

Не рекомендується читати електронні книги з мобільного пристрою через небезпеку погіршення зору. Фахівці вважають також, що витрачати час на ознайомлення з нескінченними повідомленнями безглуздо, слід обмежити кількість контактів і налаштувати окремі оповіщення.

Back to top button