Цікаве
Домашні глазуровані сирки в шоколаді
Содержание
Продукти для блюда
- плитка чорного шоколаду (100 гр.)
- 300 гр. сиру (у мене 0% жирності)
- підсолоджувач
- 100 гр. будь-яких ягід
Як готувати?
Шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі (я завжди розтоплюю в мікрохвильовій печі імпульсами по 20-30 секунд).
Силіконовим пензликом або чайною ложкою змащуємо їм силіконові форми.
Відправляємо у морозилку на 15 хвилин.
У цей час блендером змішуємо сир і підсолоджувач до однорідної маси.
Дістаємо наші формочки, викладаємо сирну масу, потім ягоди і знову сирну масу.
Забираємо в морозилку на 15 хвилин.
Потім дістаємо та зверху покриваємо шоколадом.
Знову прибираємо в морозилку до застигання шоколаду.
Готові глазуровані сирки зберігаємо у холодильнику. Смачного!
Відеоурок