Морозиво Без цукру! Без вершків і молока! Тільки 2 інгредієнта! За 1 хвилину!
Роблю морозиво без цукру! Без крему! Без молока! Тільки 2 інгредієнти! За 1 хвилину! Ділюсь, як приготувати веганське морозиво. Бананове і ягідно-бананове морозиво – вам точно сподобається. Люблю смачне це домашнє морозиво!
Для усіх рецептів фрукти і ягоди мають бути замороженими!
Рецепт №1:
- 200 г бананів
- 100 г ожини
Приготування:
В чаші блендера подрібнюю до однорідності заморожені шматочками банани, додаю заморожену ожину і подрібнюю.
Рецепт №2:
- 200 г бананів
- 100 г манго
Приготування:
В чаші блендера подрібнюю до однорідності заморожені банани та манго.
Рецепт №3:
- цедра 1 лайма
- сік 1 лайма
- пучок м’яти
- 300 г бананів
Приготування:
Подрібнюю в чаші блендера цедру, сік лайма та пучок м’яти. Додаю заморожені банани та замішую до однорідності.
Рецепт №4:
- 300 г бананів
- 2 ст. л. несолодкого какао
Приготування:
В чашу блендера до заморожені бананів додаю какао і замішую все до однорідності.
Рецепт №5:
- 150 г бананів
- 150 г чорниці
Приготування:
Кладу заморожені чорниці і заморожені банани в чашу блендера і замішую до однорідності маси.