Цікаве

Чому кожному потрібен планер від Gifty

Чому всі у захваті від планерів Gifty

Наше життя таке хаотичне, що без планування ніяк. Зараз, коли в країні йде війна, багато хто боїться робити довгострокові та грандіозні плани, адже ніхто не знає, що буде завтра. Але все ж таки доведено, що планування хоча б маленьких цілей на найближчий час зменшує рівень фрустрації, знижує фонову тривогу та може стати для вас тим самим маленьким острівцем безпеки та простору, який ви можете контролювати, якого кожен з нас так потребує у часи тотальної невизначеності. Плани можуть бути які завгодно, і навіть якщо вони здаються незначними – наприклад, пройти 10 000 кроків за день, або пересадити квіти на балконі – поставлена та виконана задача додасть позитивних емоцій, поверне у стан спроможності й принесе користь ментальному здоров’ю. Такі маленькі кроки можуть навіть допомогти вийти з таких важких станів, як апатія чи депресія. Пам’ятаймо, що життя складається з дрібничок, і немає чогось недостатньо важливого, якщо воно може допомогти втриматися у ці важкі часи.

А якщо свої плани записувати у стильний, естетично оформлений та якісний планер, настрій може покращитися вже від самого процесу записування. Оточувати себе гарними речами теж корисно для психіки. Це може бути звичайний блокнот, трендовий магнітний планер на холодильник або планер з розміткою та стікерами, який допоможе максимально ефективно будувати плани і отримувати велике задоволення в процесі. Адже яка внутрішня дитина не порадіє яскравим наклейкам? У магазині подарунків Gifty є всі можливі види планерів, які ви можете придбати як для себе, так і у подарунок вашим близьким. Якщо у першому випадку це акт турботи про себе, то у другому ви можете буквально змінити життя людини, і це не перебільшення. Дивіться самі, як це працює.

Джерело: gifty.in.ua

Планер від Gifty – це мотивація

Якщо ваша близька людина не дуже організована, гарна річ для планування у подарунок може стати мотивацією для того, щоб почати щось планувати. Гарною та стильною річчю хочеться користуватися, і це може стати поштовхом до того, щоб людина маленькими кроками почала рухатися назустріч своїй мрії. А якщо людина вміє організовувати й планувати, то вона буде щаслива отримати ще один інструмент для чергових великих досягнень.

Планер від Gifty – це красиво

Ми всі любимо гарні речі; ними хочеться користуватися, брати їх з собою, або прикрашати ними свій простір. Планери від Gifty дозволяють робити і те, й інше, в залежності від того, у якому форматі вам зручніше вести свої замітки. Магнітний планер на холодильник стане яскравою деталлю у інтер’єрі, а блокнот-планер зі стікерами приверне до себе увагу людей навколо. Меседж, який така річ повідомляє про вас іншим – ви сучасна людина з гарним смаком, цілеспрямована та організована.

Планер від Gifty – це патріотично

Усі планери, що є у магазині Gifty, створені найталановитішими українськими ілюстраторами. Придбавши їх, ви допомагаєте творчим людям нести у маси красу, робите їх відомими й тим самим вносите свій внесок у розвиток сучасного візуального мистецтва. Адже самобутня українська культура – не лише щось, що створювалося у давні часи; вона продовжує жити у творіннях сучасних митців нашої країни.

Планер від Gifty – це зручно

Планери від Gifty створені для того, щоб процес планування та самоорганізації був зручним, не нудним та доступним кожному. Календарі у планерах розраховані на кілька років, а сторінки не прив’язані до дат. Це дозволяє вам бути гнучкими у плануванні своїх справ і не створює пресингу у ситуації, коли ви чогось не встигаєте. А стікери допомагають ефективно проставляти пріоритети у веселий та естетичний спосіб.

One Comment

  1. Планери від Gifty не лише допомагають організувати своє життя, але й додають естетичного задоволення від процесу планування. Вони можуть стати чудовим подарунком, який мотивує до досягнення цілей і підтримує ментальне здоров’я в ці непрості часи.

Back to top button