Цікаве

Брітні Спірс врешті-решт зможе звільнитись від 13-річної опіки свого батька

Весь цей час Джеймс Спірс повністю контролював фінанси, фізичний стан співачки і доступ людей до неї

Суддя Вищого суду Лос-Анджелеса Бренда Пенні погодилася з клопотанням адвоката співачки Брітні Спірс та відсторонила її батька Джеймса Спірса від опікунства над нею.

Крім того, її можуть вже повністю звільнити від контролю і опікунства вже за кілька тижнів, – інформує 1NEWS.

Суддя ухвалила це рішення через кілька місяців після того, як Брітні Спірс виступила з проханням про відсторонення її батька під час драматичних судових засіданнях.

За умови відсутності заперечень, суддя Пенні зможе припинити дію опікунства на слуханні 12 листопада. Таким чином, 39-річна співачка Брітні Спірс отримає доступ до своїх мільйонних статків, зможе одружитися із нареченим, приймати рішення щодо народження дітей і роботи, самостійно контролювати своє здоров’я і спілкуватися з людьми без обмежень.

Дотепер її батько ухвалював усі ці рішення і, за словами співачки, забороняв їй нарождувати дітей, примушував їздити у тури попри її бажання, а також контролював прийом її ліків та зустрічі із її обома синами та всіма відвідувачами.

Згідно із законодавством Каліфорнії, опікунство є адекватним правовим механізмом для особи, яка “не може належно забезпечити свої потреби у фізичному здоров’ї, їжі, одязі чи житлі” або для особи, яка “значною мірою не в змозі розпоряджатися власними фінансовими ресурсами чи протистояти шахрайству або надмірному впливу”.

При цьому за роки роботи під опікунством поп-зірка випустила кілька альбомів, брала участь у таких телевізійних шоу, як The X Factor, і виступила загалом у майже 250 шоу в межах серії концертів Britney: Piece of Me у Лас-Вегасі у період між 2013 і 2017 роками. За інформацією Billboard.com, тоді було продано квитків на концерти на майже на 138 мільйонів доларів США.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button