Цікаве

Бажаючим схуднути дали три головні поради

Американський дієтолог Рейчел Пол назвала три основних поради, які допоможуть схуднути, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Спеціаліст пояснила, що під час позбавлення від зайвої ваги не можна порівнювати себе з іншими. Деякі дівчата скидають 5 кілограм за місяць, а комусь для цього потрібно не більше двох тижнів. Пол підкреслила, що у всіх людей різні можливості і особливості. Ті вправи і дієта, які допомагали одному, будуть абсолютно марні для іншого.

Крім того, дієтолог закликала не використовувати їжу як заспокійливий засіб або заохочувальний приз. Смачна їжа, як і алкоголь, може принести лише тимчасове задоволення, дозволяючи забути про смуток. У довгостроковій перспективі улюблені ласощі не приносять користі, а жертвувати фігурою заради 20 хвилин ейфорії – того не варто. «Замість цього краще піклуватися про себе так, щоб це працювало на ваші довгострокові цілі», – підкреслила Пол.

Експерт додала, що прості рецепти дієтичних страв не повинні лякати, навпаки, саме такий тип харчування і є ефективним в більшості випадків. Схуднення далеко не завжди має на увазі під собою важкі фізичні навантаження і абсолютне голодування. Рейчел Пол в цілому дотримується думки про те, що позбутися зайвих кілограмів можна, не вдаючись до таких інструментів.

 

 

 

 

Back to top button