Світ

В соцмережах сумніваються в достовірності “атаки” на Кремль

В соцмережах сумніваються в достовірності атаки на Кремль

Фото: Скриншот видео

Загадкові “очевидці” після “атаки” залишились на бані Сенаторського палацу

Користувачі не можуть пояснити, хто ті двоє загадкових “очевидці” на бані Сенаторського палацу і чому дрон прилетів зі сходу, якщо Україна – на заході.

Двоє невідомих лізли на баню Сенатського палацу в Кремлі якраз перед вибухом БПЛА в середу, 3 травня. Відео з підозрілими “очевидцями” так званої “атаки” опублікував Telegram-канал Обережно, новини.

На кадрах можна помітити, що в певний момент двоє невідомих людей на даху робочої резиденції президента РФ, помітили БПЛА і пригнулися. Після вибуху “свідки” події зосталися на бані.

У соцмережах цих двох назвали “співробітниками Кремлівської ППО”. Силовики з антидроновими рушницями буцімто “знаходяться там і вдень, і вночі”.

Користувачі Мережі пожартували, що “коригувальниками” польоту безпілотника могли стати керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов та начальник СБУ Василь Малюк.

Зазначимо, що в соцмережах висловили свій скепсис щодо цієї так званої “атаки”. Насамперед, там не можуть пояснити, чого дрон летів зі сходу – з протилежної від України сторони? Також користувачі ставлять запитання: хто ті двоє людей “в дивному одязі” на бані Кремля? Крім того, не зрозуміло, чому між “атакою” та новинами ЗМІ та блогах пройшла 12-годинна пауза?

“Якщо судити за напрямом руху дронів, то на Кремль могли напасти Люберці, Рязань, Тамбов чи Саратов”, – іронізують в соціальних мережах, а також публікують карти з “позиціями” звідки могли завдати “удару”.

 Соцмережі жартують про ймовірних “очевидців” так званої “атаки” на Кремль 
Карта з чотирма позиціями звідки могли завдати удару:  Люберці, Рязань, Тамбов та Саратов 

Нагадаємо, у середу у Москві заявили про начебто “атаку українських безпілотників” на Кремль. Росіяни розцінив це як “сплановану терористичну акцію і замах на президента напередодні Дня Перемоги, параду 9 травня”.

В ОП відреагували на “атаку” на Кремль

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button