Світ

В Ізраїлі назвали число постраждалих під час війни


Через вторгнення бойовиків ХАМАСу на територію Ізраїлю понад 5 400 людей отримали поранення. Про це у неділю, 22 жовтня, повідомляє The Times of Israel.

За даними Міністерства охорони здоров’я Ізраїлю, 5431 людина була поранена. З травмами госпіталізовано 302, з них 43 – тяжко поранені, 172 – середньої важкості, 87 – легко.

Також ізраїльська влада повідомляла, що внаслідок бойових дій та обстрілів загинули 24 українця.

Загальна кількість вбитих під час війни з терористами, що розпочалася 7 жовтня 2023 року – понад 1400. Серед убитих громадян Ізраїлю, США, Канади, Великобританії, Франції, Австрії, Німеччини, Угорщини, Ірландії, Італії, Іспанії, Латвії, Литви, Португалії, Румунії Аргентини, Чилі, Перу, Парагваю, України, Азербайджану, Білорусі, Молдови, Бразилії, Китаю, Індії, Шрі-Ланки, Камбоджі, Таїланду, Філіппін, Непалу, ПАР, Судану, Туреччини, Узбекистану, Казахстану, РФ.

У свою чергу МОЗ Сектору Газа повідомило про понад 14245 постраждалих через удари по анклаву.

Майбутня наземна військова операція Ізраїлю на територі Сектора Газа може тривати три місяці і  вона буде останньою, якщо ізраїльським військовим вдасться ліквідувати терористичне угрупування ХАМАС. 

Раніше в НАТО заявили, що мають необхідні ресурси, для одночасної підтримки Ізраїлю у конфлікті з ХАМАС, а також допомозі Україні у війні з РФ.

Дві війни: чи конкуруватимуть Україна та Ізраїль за американську зброю

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button