Світ

У Сибіру з’явився перший в Росії карантинний табір (відео)

Табір створений у межах боротьби з пандемією коронавірусу за особистою вказівкою Володимира Путіна, передає 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

«Відповідно до доручення Верховного Головнокомандувача Збройними Силами Російської Федерації Володимира Путіна зведений загін Міноборони Росії надає допомогу в запобіганні спалаху коронавірусної інфекції на одному із золотодобувних підприємств у Північно-Єнісейському районі Красноярського краю», – йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства оборони РФ.

Зокрема, зведений загін МОФ РФ розгорнув у районі селища Єруда Північно-Єнісейського району Красноярського краю польовий обсерваційний табір на 1000 ліжко-місць для забезпечення карантинних заходів.

Військовослужбовці виконали монтажні роботи зі зведення 50 наметів, в кожній з яких може розміститися 20 осіб. У період обсервації медичні працівники будуть відслідковувати стан здоров’я поміщених на карантин громадян, і у разі виявлення симптомів захворювання переводити їх на лікування у польовий мобільний госпіталь.

На території обсерваційного табору працюватиме їдальня, банно-пральний комплекс, обладнані санітарна зона для миття й прання майна, а також бар’єрні зони для проведення протиепідеміологічних заходів.

Раніше у селищі Єруда армійські підрозділи розгорнули польовий багатофункціональний мобільний госпіталь на основі пневмокаркасних модулів з усім необхідним медичним обладнанням і майном, лабораторією для проведення досліджень аналізів і проб.

 

 

Back to top button