Україна

Окупанти перекидають резерви через Маріуполь на північ Донеччини


Окупанти перекидають резерви через Маріуполь на північ Донеччини

Росіяни поновили активне тренування ствольною артилерією на полігоні на північний схід від Маріуполя.


Російські військові перекидають резерви разом із боєкомплектом із Запорізької області через Маріуполь до Донецької області. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram в четвер, 4 липня.
 
“Два дні поспіль спостерігаємо пересування колонами живої сили з БК з Запорізької області через Маріуполь на північний напрям Донецької області”, – написав він.
 
За даними Андрющенка, росіяни поновили активне тренування ствольною артилерією на полігоні на північний схід від Маріуполя.
 
“Можемо стверджувати що росіяни почали активне перекидання резервів з півдня та активізували тренування для прискорення формування нових. З хороших новин, все вказує на відмову або перенесення по строках планів збільшення тиску на півдні. Тут все вирішує північ та чи вдасться росіянам мати результативність”, – зазначив радник мера Маріуполя.

Нагадаємо, раніше в Маріуполі партизани помітили евакуаційну колону техніки з пораненими військовослужбовцями армії Росії. 

За даними Генштабу, минулої доби ЗСУ ліквідували 1200 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення армія Росії втратила 547 470 осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 2 =

Back to top button