Україна

Росіяни вбили п’ятьох людей на окупованих територіях – ЗМІ


Росіяни вбили п ятьох людей на окупованих територіях - ЗМІ

ASTRA зазначає, що серед убитих є призначена окупантами “голову” села Абрикосівка 54-річна Любов Тимчак.

Двоє російських воєнних злочинців убили п’ятьох людей в окупованій частині Херсонської області. Серед убитих – мирні жителі, окупаційна “глава села” та військовослужбовці ЗС РФ. Про це з посиланням на своє джерело повідомляє російське видання ASTRA, що позиціонує себе як незалежне.

ЗМІ зазначає, що 65-річну Валентину Старченко знайшли у житловому будинку в окупованому селі Подо-Калинівка Херсонської області 23 квітня. За інформацією журналістів, злочинці розстріляли жінку в живіт, підпалили хату та втекли.

У селі Абрикосівка невідомі ударами по голові вбили окупаційну “голову села” 54-річну Любов Тимчак та російського військовослужбовця 40-річного Олексія Глініна. Будинок з тілами теж підпалили.

“Ще двох людей в Абрикосівці розстріляли – 32-річного місцевого жителя Сергія Шуваєва та військовослужбовця ЗС РФ, чию особу не встановлено. І тут тіла теж підпалили”, – йдеться в повідомленні

Підозрюваними у всіх цих вбивствах є двоє військовослужбовців ЗС РФ: 34-річний Олександр Осипов (на першому фото) і раніше неодноразово засуджений 36-річний Олександр Кайгородцев (на другому фото). Нині обидва підозрювані затримані. Кримінальні справи не порушено.

ЗМІ зазначає, що нині їхні мотиви невідомі. 

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Донецької області України російські загарбники влаштували ще одну хвилю аудиту промислових підприємств.

В “ДНР” окупанти вбили пропагандиста Рассела Бентлі – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + 12 =

Back to top button