Світ

Росія продовжила заборону на польоти у південні аеропорти країни

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Літак Airbus A321-211 російської авіакомпанії Аерофлот

Польоти у південних регіонах країни-агресора обмежили з 24 лютого після початку війни проти України.

Федеральне агентство повітряного транспорту Росії (Росавіація) продовжило заборону польоти на півдні країни до 30 липня. Про це повідомляє прес-служба відомства у п’ятницю, 22 липня.

“Тимчасово обмежені польоти в аеропорти Анапа, Бєлгород, Брянськ, Воронеж, Геленджик, Краснодар, Курськ, Липецьк, Ростов-на-Дону, Сімферополь та Еліста”, – йдеться у повідомленні.

Російським авіакомпаніям рекомендовано організувати перевезення пасажирів альтернативними маршрутами, використовуючи аеропорти Сочі, Волгограда, Мінеральних Вод, Ставрополя та Москви.

Решта аеропортів Російської Федерації поки що працюють штатно.

Як відомо, польоти на півдні Росії обмежили з 24 лютого після початку так званої “спецоперації” на території України. Спочатку захід діяв до 2 березня, але потім Росавіція багаторазово продовжувала його.

Нагадаємо, 11 квітня Єврокомісія включила до чорного списку 21 авіакомпанію РФ, серед яких найбільші – Аерофлот, Росія, Победа, ЮТейр, S7. З того часу вони зосередилися на виконанні внутрішніх польотів, використовуючи для цього фактично вкрадені лізингові літаки.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button