Світ

Посол РФ у США зробив заяву про інцидент з американським дроном

Посол РФ у США зробив заяву про інцидент з американським дроном

Фото: wikipedia.org

Посол РФ заявив, що американським літакам “нічого робити поблизу російського кордону”

Антонова викликали, щоб “передати рішучий протест”. Також посол США в Росії Лінн Трейсі “передала рішучий протест російському МЗС”.

Посол Російської Федерації у США Анатолій Антонов після інциденту зі збиттям американського дрону MQ-9 Reaper над Чорним морем заявив про небажання “конфронтації” його країни зі Штатами, а також заявив, що американська авіація має триматися подалі “від російського кордону”. Про це у вівторок, 14 березня, пише CNN.

 

Відомо, що у зв’язку зі зіткненням американського безпілотника Reaper, що сталося 14 березня, з російським літаком Су-27, дипломата викликали до Державного департаменту у Вашингтоні для зустрічі з помічницию держсекретаря у європейських справах Карен Донфрід.

 

За його словами, Міноборони будь-якої країни нібито могло б таким чином відреагувати “на загрозу появи такої небезпеки вздовж своїх кордонів”.

 

“На наш погляд, американським літакам нема чого робити поблизу російського кордону”, – сказав він.

 

Також російський дипломат висловив думку, що дії російських пілотів були професійними, і “жодних контактів не було, винищувачі не застосовували жодної зброї”.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button