Цікаве

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Георгій Хостікоєв не любить говорити про особисте. На його сторінці в Інстаграм є лише привітання для дружини Марини Ягодкіної. Вона теж акторка, тож молодята і вдома, і на роботі завжди разом.

А от чи є у подружжя діти, незрозуміло. Про це син Анатолія Хостікоєва жодним словом ніколи не прохопився. Якщо порівняти схожість між татом і сином, то знайдеш небагато спільних рис.

Анатолій Георгійович статний, великий, сивочолий чоловік. Натомість Георгій Анатолійович стрункий, дуже вертлявий та має довгі хвилясті чорні кучері. Свій Інстаграм 42-річний чоловік веде англійською мовою. Тож не виключено, що нині перебуває за межами України.

У різних постах Хостікоєв-молодший показує себе в найнесподіваніших образах. Ось ми бачимо Георгія – справжнього англійського денді з тоненькими вусиками. Він вбраний у сіру кепі. Поверх світлої сорочки натягнув тонкий пуловер. Доповнив лук шкіряною курточкою з трикотажним коміром:

“Трішки британського стилю”.

Так Георгій схарактеризував свій фотосет. А одна з підписниць навіть переплутала його з Шерлоком Холмсом. На наступному відео Хостікоєв вбраний у той же одяг, але поводиться вже зовсім не вишукано.

Більше схожий на гопника, який ховається за кутом, смалить цигарку, а коли бачить надпис “Не палити!”, замість того, щоб загасити її, просто прикриває застережну табличку рукою. Далі епопея з табличками триває. Актор натрапляє на попередження про слизьке тротуарне покриття. Та перед тим, як побачити її, він уже встигає послизнутися.

Джерело useti.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three + twelve =

Back to top button