Світ

Окуляри Джона Леннона продали на аукціоні за кругленьку суму

Окуляри Джона Леннона продали на аукціоні за кругленьку суму

Фото: Catherine Southon Auctioneers

Окуляри покійного Джона Леннона

Аксесуар подарований Джоном Ленноном чоловікові з графства Суррей на день народження, було продано за 40 тисяч фунтів стерлінгів.

На аукціоні Catherine Southon Auctioneers & Valuers продали окуляри покійного члена гурту The Beatles Джона Леннона за 40 000 фунтів стерлінгів. Про це повідомляє BBC.

Відомо, що музикант подарував ці окуляри чоловіку на ім’я Майкл із графства Суррей на його день народження 55 років тому. Окуляри були продані анонімному покупцеві з-за кордону.

Також на аукціоні продали колекцію з 33 чорно-білих фотографій за 2 600 фунтів стерлінгів. Світлини були зроблені власником окулярів у 1968 і 1969 роках під час його відвідувань студії на Еббі-роуд.

На деяких з них були зображені Пол Маккартні, Джордж Гаррісон, Рінго Старр і Джордж Мартін. Інші знімки зроблені в той самий день, що й знаменита фотосесія для альбому Abbey Road, коли Beatles позували, йдучи по пішохідному переходу.

Раніше повідомлялося, що у Нью-Йорку на аукціоні Sotheby’s продали скелет динозавра за 44,6 мільйона доларів (34 мільйони фунтів стерлінгів).

У Британії пасмо волосся жінки продали за кругленьку суму

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 − one =

Back to top button