Україна

Окупанти затримали підлітка з Херсоснщини: звинувачують у співпраці зі ЗСУ


Окупанти затримали підлітка з Херсоснщини: звинувачують у співпраці зі ЗСУ

Російські ЗМІ повідомляють, що під час обшуку в школяра вилучили українську символіку і шеврони ЗСУ, а сам хлопець нібито зізнався у “держзраді”.

На окупованій частині Херсонщини російські силовики затримали школяра і звинувачують його у співпраці зі Збройними силами України. Про це з посиланням на російські видання пише ІРС-Південь.

Повідомляється, що вчора ввечері 15-річного Микиту із села Щасливцеве затримали співробітники поліції. За версією слідства, у вересні підліток написав лист колишньому роботодавцю, в якого працював на канікулах ще влітку 2020 року. Чоловік, який зараз служить у ЗСУ нібито попросив Микиту за гроші надіслати йому фото і координати військової техніки у селі, а підліток відправив знімки комплексу Панцир-С1.

Зазначається також, що під час обшуку в школяра вилучили українську символіку і шеврони ЗСУ, а сам хлопець нібито зізнався у “держзраді”.

Нагадаємо, РФ відрядила на окуповані території додаткові групи для “фільтрації”. Маневрові групи, відряджені для фільтраційних заходів, особливу увагу приділяють тим, хто не має російського паспорта.

Росіяни на окупованих територіях нищать українські книжки – ЦНС

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button