Світ

Лукашенко приїхав у президентську клініку – ЗМІ

Лукашенко приїхав у президентську клініку - ЗМІ

Олександр Лукашенко

Самопроголошений президент Білорусі ввечері 13 травня поїхав до клініки у комплексі Дрозди біля Мінська.


Формальний лідер Білорусі Олександр Лукашенко приїхав у президентську клініку в Дроздах. Про це повідомляє моніторингова група Беларускі Гаюн у Telegram.

 

Зазначається, що 13 травня близько 19:00 Лукашенко приїхав в Республіканський клінічний медичний центр Білорусі, який розташований на березі водосховища Дрозди.

“Відомо, що у момент його приїзду під’їзди до лікарні були перекриті, а вздовж доріг стояли силовики. Після проїзду кортежу Лукашенка, проїзди були відкриті”, – йдеться у повідомленні.

Про візит Лукашенка до президентської клініки повідомляє і видання Єврорадіо.

 

“Приблизно годину тому кортеж у супроводі “стріли” в’їхав на територію “лечкомісії” – медичного центру Управління справами Лукашенка в Ждановичах”, – ідеться в повідомленні.

 

При цьому наголошується, що в той момент під’їзди до лікарні були перекриті. Уздовж доріг, що ведуть до неї, виставили силовиків. Після проїзду кортежу Лукашенка, проїзди знову відкрили.

Нагадаємо, чутки про погіршення здоров’я Лукашенка стали з’являтися після його появи на параді у Москві 9 травня. Самопроголошений глава РБ з’явився із забинтованою рукою, крім того його довелось возити машиною.

Повідомлялося, що Лукашенко не зостався на обід після параду в Москві та відразу швидко повернувся в Мінськ.

Речник Кремля Дмитро Пєсков відмовився говорити про здоров’я білоруського лідера, а лише заявив, що Лукашенко швидко повернувся додому через нібито заходи, присвячені Дню Перемоги у Мінську.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button