Цікаве

Лікар-косметолог поділилася рецептом омолоджуючого крему з аптечних засобів

Питанням догляду за собою цікавляться абсолютно всі жінки, але не кожна готова викласти велику суму на дорогі бренди. Щоб підтримати свою шкіру, наситити її, дати їй захист і зняти запалення, можна зробити саморобний крем з аптечних засобів. Це доступно і досить ефективно!

До складу крему входить всього 3 аптечних компоненти: крем пантенол (не беріть зарубіжні аналоги — вони дуже дорогі), вітаміни в капсулах — D3 (не менше 1000 ОД.) і аевіт. Пантенол не тільки прискорює загоєння ранок, але ще і глибоко зволожує шкіру, живить її, утримуючи вологу в клітинах.

Вітаміни D3, А, Е — це вітаміни молодості. Видавіть невелику кількість пантенола в мисочку. За допомогою зубочистки проколіть по одній капсулі кожного вітаміну і додайте до крему.

Змішайте, і крем готовий! Можна наносити на чисте обличчя ввечері. Увага: застосування вітаміну аевіт допускається не більше, ніж 3 місяці, далі можна робити крем тільки з Пантенолу і вітаміну D3. Якщо шкіра суха, то вітамін аевіт перестати додавати в крем через 1 місяць.

Детальніше про те, як зробити омолоджуючий крем з аптечних засобів, дивіться у відео нижче

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 15 =

Back to top button