Світ

Автомобілі Москвич 3 потрапили під першу відкличну кампанію – ЗМІ


Машинам знадобилось оновлення електронного софта через некоректність у русифікації меню мультимедійної системи.

 

 

 

 

Кросовери Москвич 3 потрапили під першу кампанію відкликання. Автомобілі цієї “відновленої” марки почали видавати першим покупцям 20 січня 2023 року. Однак новинка користується вельми обмеженим попитом в росіян. Так у січні дилери змогли продати лише 29 машин, а в лютому було реалізовано 57 Москвичів. Про це повідомляє Drom.

 

Видання зазначило, що машинам знадобилось оновлення електронного софта через виявлену некоректність у русифікації меню мультимедійної системи.

 

Видання Quto стверджує, що відразу кілька дилерських мереж гарантують вигоду у разі купівлі моделі 3. Однак, щоб скористатися спеціальними умовами, доведеться взяти кредит, оформити поліс каско і здати свою машину за системою трейд-ін. Після цього вартість новинки становитиме півтора мільйона рублів.

 

ЗМІ також зазначає, що марка Москвич, виводячи модель 3 на російський ринок, запропонувала лише одну комплектацію вартістю 1 970 000 рублів.

 

________________________________

 

Зазначимо, що Москвич 3 є ліцензійною копією автомобіля Sehol X4 (JAC JS4) бренда Sehol китайської компанії JAC Motors.

 

Нагадаємо, за 2022 рік авторинок у Росії став китайським майже на 80%. За час війни з Україною з РФ пішли майже на 80% автомобільних брендів – їх поменшало з 60 до 14.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button