Світ

Австралієць знайшов на карті Google зниклий 4 роки тому малайзійський Боїнг

Австралієць, що займається розслідуванням авіакатастрофи, стверджує, що йому вдалося знайти зниклий 4 роки тому малайзійський Боїнг. За його словами, це вдалося зробити за допомогою зображень NASA і Google Maps, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

Уламки Боїнга, зниклого в небі над Південно-Китайським морем, зараз плавають в 16 км на південь від острова Руанд, що відноситься до Сейшельських островів, стверджує Пітер Макмехон. Цей район не був включений у пошукову операцію. За словами австралійця, він кілька років займався розслідуванням інциденту, повідомляє англійська газета The Sun. Макмехон зазначає, що на супутникової фотографії видно корпус Боїнга з кульовими отворами. Свій висновок він направив в Австралійське бюро транспортної безпеки, і там, як пише The Sun, вже визнали, що знахідка дійсно може бути відсутнім літаком.

Нагадаємо, Боїнг, який летів рейсом MH370 Куала-Лумпур — Пекін, зник у березні 2014 року. На його борту перебували 239 осіб. Рятувальники досі не встановили місце падіння літака і не виявили тіла загиблих.

За весь час операції вдалося виявити тільки шість невеликих уламків малайзійського Боїнга. Їх знайшли у відносній близькості від африканського узбережжя.

 

 

 

Back to top button