Світ

Акторам заборонили вдягати на Геловін костюми персонажів кіностудій

Акторам заборонили вдягати на Геловін костюми персонажів кіностудій

Фото: pixabay.com

Страйкуючим акторам порадили обрати більш нейтральні та звичні образи

Їм пропонують використовувати більш нейтральні та звичні образи, щоб не порушувати правила страйку та не рекламувати студії, проти яких вони бастують.

Профспілка акторів США Sag-Aftra попередила своїх членів, що перевдягання на Геловін в улюблених персонажів із фільмів може порушити правила страйку. Про це повідомляє The Guardian.

Зокрема, страйк акторів, який триває вже четвертий місяць, не має жодних ознак завершення після того, як 11 жовтня знову зірвалися переговори з Альянсом продюсерів кіно і телебачення (AMPTP). Тому, у четвер, 19 жовтня профспілка випустила інструкцію для своїх 160 000 учасників страйку, щоб вони “ненавмисно не порушили правила страйку” на Геловін.

“Обирайте костюми, натхненні узагальненими персонажами та фігурами (привид, зомбі, павук тощо)”, – радять у посібнику, додаючи, що члени профспілки не повинні “публікувати фотографії костюмів, натхненні страйковим контентом, у соціальних мережах”.

За даними видання очікується, що Барбі і Венздей Аддамс стануть двома найпопулярнішими костюмами на Геловін цього року.

 Sag-Aftra

Раніше повідомлялося, що британський художник і фотограф Дункан Томсен створив серію моторошних образів для низки світових знаменитостей. 

Голлівудські сценаристи закінчили 148 – денний страйк

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button