Спорт

Україна випробувала поле у Вроцлаві перед Ісландією

Україна випробувала поле у Вроцлаві перед Ісландією

Фото: УАФ
Гравці збірної України на стадіоні у Вроцлаві

Національна футбольна команда провела передматчеве тренування перед фіналом плей-оф Євро-2024.

Збірна України з футболу провела передматчеве тренування перед фіналом плей-оф Євро-2024 проти Ісландії.

Як повідомили в УАФ, наша національна команда розташувалась за 30 кілометрів від стадіону у Вроцлаві, де і відбудеться гра проти скандинавів.

Зважаючи на відстань, на офіційне тренування збірники виїхали заздалегідь: їхати до стадіону – пів години. Приємний момент – на відміну від Тшебниці, де періщив дощ, у Вроцлаві опадів не було й було трохи тепліше, близько восьми градусів. Порівняно з холодними дощовими днями в Опалениці цей фактор став для наших гравців своєрідним бонусом.

Тренування було передігрове, а, отже, включало всі необхідні атрибути підготовки до важливого матчу. Почавши з розминки та гри у квадрат, збірники перейшли до безпосередньої роботи. У занятті взяли участь усі 28 гравців, які перебувають у таборі команди. Під час ігрових серій тренерський штаб здійснив фінальну перевірку готовності виконавців та отримав важливу для себе інформацію. Сергій Ребров та його помічники фіналізували процес ігрової підготовки.

Нагадаємо, матч Україна – Ісландія відбудеться сьогодні, 26 березня, початок о 21.45 за київським часом. Переможець зустрічі влітку зіграє на Євро-2024.

1News проведе пряму онлайн-трансляцію матчу.

Раніше стала відома остаточна заявка збірної України на матч проти Ісландії.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button