Спорт

У Польщі воротар жіночої команди виявився чоловіком-злочинцем

У Польщі воротар жіночої команди виявився чоловіком-злочинцем

Фото: https://notesfrompoland.com/
Нджей (Джоанна) разом з партнерками по команді

Дивна кримінальна історія сталася з одним з футбольних клубів у сусідній країні.

У Польщі в одній з футбольних команд сталася кримінально-детективна історія. Воротар жіночої футбольного клубу виявився не тільки чоловіком, а ще й злочинцем у розшуку.

Як повідомляє notesfrompoland.com, головним героєм став Анджей – природжений шахрай, до того ж у минулому працівник поліції. Він в основному спеціалізувався на обмані клієнтів, яким була потрібна юридична допомога в судах.

Крім того, у Анджея було захоплення – він кілька разів офіційно змінював стать, у зв’язку з чим змінював документи, що засвідчують особу. Але старі при цьому зберігав при собі і продовжував користуватися ними. Тому в одних випадках він був Анджеєм, в інших – Джоанною. Якоїсь миті його оголосили в розшук і йому довелося ховатися.

Для цього він почав виступати у жіночій команді футбольного клубу “Гдиня”. Грав Анджей на позиції воротаря цілих 8 місяців, показуючи добрий результат.

Зрештою, його викрив президент клубу. Якось він зателефонував “воротарці Джоанні”, але випадково потрапив на якогось Анджея і почав щось підозрювати. Скінчилося справа арештом.

Зрештою Анджея посадили таки до чоловічої в’язниці, бо за останньою офіційною інформацією він – чоловік.

Нагадаємо, раніше жіноча збірна Йорданії звинуватила команду Ірану, що її воротар чоловік.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button