Україна

Сухопутні війська створили рекрутинговий центр


Сухопутні війська створили рекрутинговий центр

Основним завданням центру визначено відбір і комплектування підрозділів безпілотних систем Сухопутних військ.


В Збройних силах України створять рекрутинговий центр з укомплектування військових частин та підрозділів Сухопутних військ. Передусім йдеться про роботу з безпілотними системами. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк у Telegram в п’ятницю, 10 травня.
 
“Враховуючи те, що нині безпілотні технології вирішують низку складних та важливих бойових завдань на полі бою, першочергово основним завданням центру визначено відбір та комплектування підрозділів безпілотних систем Сухопутних військ вмотивованими кандидатами з необхідними якостями для подальшого навчання та здобуття військово-облікової спеціальності в напрямку безпілотних систем”, – написав він.
 
Павлюк зазначив, що під час відбору кожний кандидат, що відповідає умовам, зможе обрати підрозділ, в якому він хоче служити.
 
Базова загальновійськова підготовка забезпечуватиметься в межах спеціального навчального батальйону, фахова – також на базі окремого центру та під керівництвом фахівців з бойовим досвідом.

Нагадаємо, Міноборони почало рекрутинговий проєкт у листопаді 2023 року. Він дозволяє людині обрати конкретний підрозділ та визначену посаду, де її цивільний досвід буде найкориснішим.

2 травня у місті Мукачево Закарпатської області відкрили 20-й в Україні Центр рекрутингу української армії.

Військовий рекрутинг і мобілізація: в чому різниця

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − 11 =

Back to top button