Спорт

Шовковський розповів, про ситуацію в Динамо перед грою з Партизаном

Шовковський розповів, про ситуацію в Динамо перед грою з Партизаном

Фото: ФК Динамо Київ
Олександр Шовковський

Головний тренер київського клубу прокоментував майбутній матч кваліфікації Ліги чемпіонів.

У київського Динамо є кадрові проблеми перед грою-відповіддю кваліфікації Ліги чемпіонів проти Партизана. Про це розповів головний тренер київського клубу Олександр Шовковський.

За його словами, команді точно не зможе допомогти захисник збірної України Олександр Тимчик. Водночас у розташування встигли повернутися футболісти юнацької збірної.

“Безумовно, перша гра має велике значення, але професіонали не мають відрізняти перемоги від поразок та готуватися до будь-якої гри з максимальним бажанням проявити свої найкращі якості – як особисто кожен гравець, так і команда загалом. Тому до цієї гри ми готувалися з великим бажанням продемонструвати хорошу гру, свої бійцівські якості. Як кажуть, ми зіграли лише перший тайм, а другий уже відбудеться завтра на цьому стадіоні.

Наразі до заявки на гру не потрапляє лише Олександр Тимчик. Натомість до команди приєдналися Тарас Михавко та Матвій Пономаренко, які виступали на юнацькому чемпіонаті Європи. Вони готуються разом із командою вже. Тож усі в строю та готуються до майбутньої гри. Щодо безпосередньо стартового складу, то будемо вирішувати сьогодні ввечері або завтра зранку внесемо певні корективи. Але про це ви дізнаєтеся вже перед матчем”, – наводить слова Шовковського сайт Динамо.

Нагадаємо, матч Партизан – Динамо відбудеться на стадіоні Партизана завтра, 31 липня. Початок зустрічі – о 21:00 за київським часом.

Раніше тренер Партизана Александр Станоєвич прокоментував матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського Динамо.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen + 8 =

Back to top button