Спорт

Ракіцький пішов з Шахтаря

Ракіцький пішов з Шахтаря

Фото: ФК Шахтар Донецьк
Ярослав Ракіцькій більше не гравець Шахтаря

Легендарний український захисник донецького клубу знову залишив розташування команди.

Ярослав Ракіцькій вже вдруге залишив донецький Шахтар. Донецький футбольний клуб офіційно повідомив про відхід легендарного 34-річного українського захисника.

Керівництво “гірників” подякувало своєму вже колишньому футболісту за роки проведені у команді.

“Дякуємо, Легендо!

Ярослав Ракіцький завершує виступи за Шахтар.

Легендарний захисник є одним з найвідоміших вихованців академії “гірників”, за яку грав з 13 років. За першу команду Ярослав виступав протягом 12 сезонів (2009–2019, 2023–2024), провів 358 матчів (7-й показник в історії клубу) та забив 18 м’ячів. З клубом він завоював 22 трофеї.

Шахтар дякує легенді клубу за всі незабутні роки, проведені в команді, за найвищий рівень професіоналізму та відповідальності, за красиву, щиру та емоційну гру, за яскраві перемоги та здобуті разом трофеї. Ярослав Ракіцький назавжди вписав своє ім’я в історію Шахтаря та в серця вболівальників.

Бажаємо Ярославові великих успіхів та нових звершень!”, – йдеться у повідомленні прес-служби Шахтаря.

Нагадаємо, Ярослав Ракіцький вже залишав Шахтар у 2019 році. Тоді захисник перейшов до російського Зеніту, втім після початку повномасштабного вторгнення в Україну терористичних військ футболіст залишив країну-терористку.

Загалом Ракіцький провів 358 ігор за Шахтар, у яких забив 18 голів та зробив 35 гольових передач. Разом із командою він виграв 10 чемпіонатів, сім Кубків та шість Суперкубків України.

У сезоні 2023/24 Ракіцький провів 18 матчів за донецький клуб, у яких забив 2 голи і зробив 2 асисти. Ярослав залишив Шахтар на правах вільного агента. Його контракт був розрахований до 30 червня 2024 року.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Шахтар підписав одразу двох новачків.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × three =

Back to top button